Pages

Friday, November 11, 2011

Cintaku Tertinggal Di...?

Salam (kepada spy yang baca ni boleh berambus awal-awal)

Pagi pagi lagi dah patah semangat dah. Masuk meeting pun kepala dah melayang entah ke mana...nak sarapan pun tak lalu....

Pagi pagi lagi dah dengar benda tak sedap. Badan lemau je. Pagi pagi lagi dah dapat mesej surat layang...macam entah apa apa je...

Hari ini semuanya lemau...nasib bek ada satu benda yang tak melemaukan...hehehe...rupa-rupanya semangat ku tertinggal di suatu tempat...tempat yang jalannya macam ular kena palu..jauh pulak tu. Semata-mata nak ambil balik semangat yang tertinggal tu...terpaksa saya menapak jauh...naik krem kaki ni...huhuu...

kaki ku krem takleh gerak daaa ni...huhuhu... help meeee

jom beli semangat !


Anyway thanks budak kampung for being a very close friend ! Yang mendengar segala jerit perih...yang tahan dengar semua masalah yang ada ni...thanks laa sebab sudi kawan yang paling best dan paling dekat di hati ku...



Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork