Pages

Tuesday, August 16, 2011

Cikgu Neon At School.

Salam,

Apa khabar semua ? Semoga sentiasa ceria, dan gembira selalu. Walau ada yang berduka ke, just sit back and relax..enjoy your life while you can okay...Nah, gambar yang fresh lagi ni, buat tatapan semua = )
 
cikgu neon dan cikgu ecah ! dah nasib belajar sama sama 5 tahun, kerja pun di tempat yang sama. Alhamdulillah syukur...semuanya jadi lagi senang bila ada geng ni
(muka berminyak ke ? takpelahh sekarang ni da tak rajin pakai mekap...pakai sunblock je cukup)

cikgu ecah dan cikgu neon..di sekolah cina !~ fuhhhhh hehehe hebat 

 perhimpunan pagi isnin

anak murid saya dengan sugar glider hehehehe

peace ! anak murid saya happy giler kalau dapat pegang sugar glider nih

tadaaa ! hahahaha yang ini kelakar ok !

mummy and babies =) muahhhx !

cikgu neo silampuneon =) 


Semoga hari hari yang dilalui akan bertambah ceria...semoga Allah mempermudahkan jalan saya dan semua orang yang saya sayang. Semoga Allah memberi hidayah dan petunjuk kepada kita semua...agar hidup sentiasa dirahmati, agar sentiasa dilindungi Allah dunia akhirat. InsyaAllah. ! Take Care Semua...love, neo.

 

Designed by Alieff Artwork