Tuesday, June 14, 2011

Tukar Email.

Salam...grrr.... ! 

Saya tengah bengang nih...Atas sebab tertentu,email saya kena block. Admin suruh saya unblock balik. Masalahnya kalau nak unblock balik email, saya kena guna secondary email pulak..memang macam pontianak laa sebab masa buat email dulu pun yang tang secondary email tu saya main belasah tipu je. So sekarang takde cara lain dah nak unblock email kesayangan saya tu...terpaksa sadaqallahulazim...
 

Saya tahu, mesti ramai yang email saya bertalu talu punyer...ceh apakah sangat perasan pulak ! Memang hari hari ada je orang akan email saya..especially yang bertanyakan tentang kelas menjahit...dan macam macam email lagi saya dapat berkenaan blog saya nih. Sebab tu laa saya sayang sangat email saya tuh...oh tidakk...

Ok kamu semua...jangan contact email saya di neorul87@live.com lagi !!
Mulai sekarang, sila contact saya via email di silampuneon@gmail.com



 

Designed by Alieff Artwork