Wednesday, November 24, 2010

Perkhidmatan Mencari Jodoh.



Yoossh ! Salam bahagia buat semua ; )

Korang dah jumper ke belum calon korang ? Hahaha...aku ade tempat best untuk korang yang belum ade calon calon isteri atau suami. Jom pergi Pusat Perkhidmatan Mencari Jodoh !


kalau dah takde pilihan, aku pergi sini je la nanti...huwuuu
aku nak masuk...tapi...tapi...



Kelmarin aku ternampak sebuah kedai ni kat Time Square. Kalau korang perasan, kat tingkat 7 sebelum masuk corner menuju ke surau...ade kedai yang menawarkan Perkhidmatan Mencari Jodoh.


Rasa teruja gak...aku melangkah konon konon nak masuk la ni. Tapi ade Xman menghalang !  Ceh, potong stim jerk dia nih. 


Xman : Awak ni sebuk je la..adeke nak masuk tempat ni ? 
Aku : Erkk, mestilah aku mane ade calon lagi ! (aku jawab dalam hati je laa...)


Takpelah lain kali aku pergi lagi...hehe XD of what purpose, aku pun tak tahu ! Hahaha...

 

Designed by Alieff Artwork