Friday, November 05, 2010

Guinea Pig Dengan Tuan Baru.

Ohh hari yang panas tapi tenang saje. Terkedek kedek aku bawak pixie dan chunky ke dalam sangkar dan masuk dalam kereta. Perlahan lahan aku drive dari cheras ke semenyih untuk carik xman sebab xman sudi lah pulak nak membela guinea pig aku ni...hehehe.

Sebenarnye aku memang nak trade in balik guinea pig aku ni kat kedai. Sebab haritu kan aku dah cakap aku tak tahan dengan guinea pig aku sebab beliau sekarang dah kuat makan dan kuat menjerit. Tension aku. Tapi kalau orang nak jage dia elok elok, takpelah...jagelah asalkan tak mendera piggy aku ni.

dari cheras menuju ke semenyih sampai ke broga ! tak jauh pun...


tension sebab xman tak ade kat Restoran Ibrahim Maju ! apekahhhh...sabar3x..

aku dah mandikan piggy aku sebelum aku bagi xman tau...
alaa sejuk menggigil beliau tunggu tuan baru !

sesi memindahkan piggy ke rumah baru beliau...tuan baru beliau adelah xman...

tengah blur dan kompius sebab dah sampai semenyih...

babai piggy, mak piggy nak blah dah ni...sekarang korang dah ade bapak piggy plak !

keretasi xman yang bernama eryna...wuwuwuw..chantek

macam kereta mainan kanak kanak ribena ; )

xman, bapak piggy baru ! cayokkk jangan BBQ piggy saya ye !

Ok ! Selesai sudah piggy aku pindah rumah, pindah hak milik. Wua, sementara ni je kot...kalau xman sudi nak bela lelame sampai beranak pinak ke ok gak...Tolonglah jage ek...hihihi...Ok, chow !!






COOL Promotion Untuk Bulan Ni ! Check It Out Guys !  

WIN HUGE PRIZES WITH FACEBOOK GAME !!  
BEST FUTSAL COURT FOR RM60!!
 

Designed by Alieff Artwork