Tuesday, August 31, 2010

Namewee Menghilangkan Diri??? Ikuti Kisah Lanjut Tentang Namewee Yang Lebih Popular Dari Siti Nurhaliza Binti Suparman !

Mari beli CD lagu Mawi !! Eh, bukan Mawi laa Namewee !

Sedih dengan sikap Namewee. Kita dah 53 tahun Merdeka, tapi ada juga orang yang masih tak merdeka macam Namewee. Namewee nak tarik perhatian orang ramai untuk mendengar rintihan hati dia. Tapi dia silap, dengan cara mengutuk, mencaci, menghina kaum lain, dan kerajaan..dia fikir itu cara terbaik untuk dia sampai kan mesej !

Nah, blog Namewee : http://namewee.blogspot.com/

Aku juga kecewa dengan sikap-sikap orang melayu yang kuat sangat melatah, takde gunanya kau berperang dalam dunia internet ni, di youtube namewee, di facebook namewee, di twitter namewee, malah di blogspot namewee kau orang nak kecam dia buat ape? Takde gunanya...lebih teruk lagi keadaan ada la...kaum cina dan kaum melayu semakin berperang disebabkan kes Namewee..Biar sajalah pihak berkuasa yang ambil tindakan, kita hidup kat Malaysia ada undang-undang...siapa langgar, rasalah penangannya...

Gambar Namewee @ Wee Meng Chee


Aku tahu hidup Namewee tak senang sekarang. Mana-mana dia pergi pun, orang melayu mesti buru dia punya...entah-entah ada pakatan bunuh kot...mana lah tau, kita ni dah idup dalam zaman ekstrem. Kalau tak puas ati, macam-macam bleh berlaku.

Aku agak tak puas hati bila ramai yang mempersoalkan pasal hak-hak melayu kat tanah melayu. Ada yang kata bukan melayu yang bebaskan Malaysia, melayu patut balik indonesia, hang tuah bukan melayu la...macam-macam yang aku baca yang bikin hati panas...yah mereka cuba provoke, provoke lagi. Bikin hati panas, kenapa nak putar belit cerita ? Sila buka buku sejarah balik...tak payah nak gaduh-gaduh.

Berminat nak beli CD Namewee? Tak payah laa

Aku suka kawan dengan cina, aku suka kawan dengan india...waktu aku sekolah kat Bukit Bintang Girls School dimana semua kaum hidup macam satu keluarga. Cikgu-cikgu tak pernah bezakan layanan antara kami. Kami tak bergaduh sesama kaum...sebab isu Namewee, keutuhan kekeluargaan semua kaum dalam satu malaysia mampu tergugat. Aku sedih !

Video klip Kawanku dari Namewee...panas hati...orang takkan suruh kamu balik china kalau kamu buat perangai elok-elok...sebab tu lah kamu kena ikut undang-undang...ini bukan kerajaan kamu sendiri...



Negarakuku lagu Namewee - paling sedih bila dia cakap pasal laungan azan di waktu pagi macam lagu cinta..suara pecah...



TNB Malaysia Fuck dari Namewee - Aku tak sangka Namewee ni macam ni...bila dia kejar orang TNB tu, dia bukannya nak cakap elok-elok..even orang TNB pun macam sengal je, tapi kenapa Namewee nak jerit-jerit macam tu...macam tak ada budi bahasa langsung...TNB pun sepatutnya layan la customer elok-elok dan terangkan secara berkhemah supaya customer yang menjerit-jerit ni takde la sampai mencarut-carut kat situ...


Lagu namewee yang last sekali ni aku tak tau la lirik dia...tapi banyak carut-carut...kalau korang reti translate, bagitahu aku la...


Walau macamana pun aku suka penulisan dari Ben Tan - Malaysia-Instict.com berkenaan entri pasal Namewee ni : Namewee : The Nation's Excess Baggage. Apa yang ditulis tu memang benar...so korang baca dan renung-renungkan lah...sama-samalah kita menjaga keamanan Negara Malaysia...tak mustahil Malaysia dijajah satu hari nanti kalau kita tak menjaganya...

By continuing to insult Malaysia, Malays, Islam and the government, it is obvious that Namewee does not love his own country.

Therefore, Namewee doesn’t deserve to be called a Malaysian and should not enjoy the rights of a Malaysian citizen, what more demanding the same rights as Bumiputra.

A disloyal citizen like Namewee can, at any time betrays the country and jeopardized our sovereignty.   It’s not just that his videos and songs that are ‘harmful’ to the nation but Namewee himself at any time is able to post a threat to the national security in the form of treachery.

Namewee did not show any remorse nor regret for doing what he did.  He takes the quick forgiveness, tolerance and the second chance given to him on the first incident, as a sign of weakness of the Malay-led government.

He has no respects whatsoever towards the Malay-led government but the government seemed to have missed it.

Namewee is no longer a teenager.  He is now an adult and is very well aware of his doings or wrongdoings and its consequences.

He loves inciting hate towards the Malays and Malaysia.  He enjoys the support he is getting from other racists, potential traitors or traitors of the country.

Obviously, Namewee is not a small, isolated case.  Namewee is on FaceBook - having his own fan-club.  Namewee is a stinking excess garbage, causing discomfort and uneasy feelings in the country.  He should be stopped, immediately.

There is no ground for comparing Namewee and Puan Hajjah Siti Inshah, the Principal who was accused of making racist remarks towards the immigrants because unlike Namewee, there is no question about Puan Hajjah Siti’s loyalty and love for the country.

Puan Hajjah Siti is not a potential traitor.  She is a law-abiding citizen with an excellent service record as a teacher.

Puan Hajjah Siti was not making fun of Buddhism like Namewee did towards Islam.  What she did was merely asking the Chinese to go home, to where their hearts and souls belong, that is China - a suggestion that suits perfectly well for a Chinese like Namewee.

It is funny that Namewee or any Malaysian Chinese who hate Malaysia so much to find her suggestion as ‘hurtful’.

A person like Namewee is not capable of feeling hurt because his heart is overwhelmed with hatred.  Namewee is a symbol of communists bloodlines still exist in Malaysia.  They are brutal and cold-blooded - incapable of feeling sorry, remorse or regret when doing something wrong.

Namewee, like all the Malaysian Chinese who support him, are not fighting for equality or a ‘better’ Malaysia.  They are merely fighting for a ‘different’ Malaysia, a Malaysia where the Chinese conquer it all.
If Namewee didn’t migrate voluntarily, then the government must take away his citizenship immediately or the country will be in danger, sooner or later.  A ‘garbage’ not thrown out, could cause deadly diseases to be spread.

A stern action and a good unforgettable lesson should be imposed on Namewee now, before he causes an outbreak in the country.

Namewee can always go and find other countries where the Chinese can have their own school, practice their own language and culture without interference.  I believe, the only country that they can totally do that, is China!

Another option is Taiwan, the country which he chose to further his studies.  Chinese believers are said to be much more extreme in Taiwan as compared to China.

Namewee should listen to Puan Hajjah Inshah and go back to China or Taiwan.  We really need to clean up our country from excess garbage like him.  His smell has started to bother not only the Malays and other Bumiputras but also the Indians and the tolerant Malaysian Chinese.

Unrecyclable garbage like Namewee doesn’t belong in a well mannered, civilized society, in fact, he should be discarded - burnt or buried deep down under.  Even Alam Flora doesn’t have the capability to handle garbage like him, but the police might be able to clean him up thoroughly. - Sumber -
 

Designed by Alieff Artwork