Pages

Wednesday, December 30, 2009

Keburukan Facebook | Part2 | - Awek Dan Balak Bergaduh!



"Gambar curang awek di upload di Facebook mendapat sambutan hangat!"

So, ceritanya berkisah tentang couple yang tengah berperang. Si awek dah kantoi curang dengan lelaki lain dan gambar kecurangan itu di upload oleh BF sendiri kat FB. Berjela-jela komen di bawah gambar kontoroversi itu, dan rata-rata mengutuk minah tu sebab minah itu curang. Sudahlah dikutuk, dicaci, dihina, dan macam-macam lagi ayat yang sukar aku gambarkan. Bayangkan macamana dia nak hadapi life nanti bila berita ini tersebar? Ops, sememangnya berita ini sudar tersebar di seluruh Malaysia...

Aku tidak menyebelahi sesiapa dalam hal ini. Tapi kalau kau berperang mana pun dengan GF kau, tak perlulah sebarkannya di FB. Kau tak seharusnya letak gambar kekasih hati kau di situ  dan menunjukkan kecurangan dan keburukan dia pada orang lain. Kalau selama ini kau sanjung dia depan orang ramai, kenapa kali ini kau malukan dia dan sebarkannya di internet pula? Malu la beb, tak profesional macam tu. Hey kawan, sedarlah.

Facebook betul-betul membunuh.

Tuesday, December 29, 2009

Berasmara Dengan Dia , Jangan Kata Aku Kolot!


Aku masih setia dengan buku diari aku. Terpulang jika kau nak kata aku ni kolot, kampung, poyo boleh blah, tapi tak kesah lah. Aku tak peduli.Zaman kecik-kecik dulu aku selalu beli buku diari yang siap ada "key and lock" tu. Bajet safe, padahal lock tu boleh tertanggal dengan senang.Sekarang bila dah tua bangka ni, aku pakai buku hard cover biasa sahaja. "Key and Lock" tak penting lagi, yang lebih penting ialah dimana aku simpan buku diari tu. Hehe..Rahsia. 

Tsunami yang melanda hidup aku semenjak dua ini membuatkan aku makin bergelora untuk mencoret. Dalam masa 4 hari sahaja, hampir 20 muka surat sudah dibalun dan ditenyeh.Lega rasanya bila dapat menghamburkan segala yang terbuku di hati ke atas melalui pensel dan kertas. Seperti berbicara dengan teman paling setia, aku berasmara dengan diari itu, sungguh erotik dan panas.

Perkara yang paling ditakuti bagi seorang penulis diari ialah bila diari sulitnya diceroboh oleh orang lain. Diari adalah sebuah objek yang bersifat "private and confidential" , maka kita haruslah menghormati terma dan syarat itu. Cuba tanya diri sendiri , pernah tak diari korang dicerobohi penyangak, atau korang sendiri telah menjadi penyangak dengan membaca diari orang lain? Jangan buat begitu lagi ya, tak baik tau. Berasmara dana lah dengan diari kepunyaan sendiri!

Ayuh Berjuang Makan Untuk Hidup!



Siapa kata jadi kurus tu cantik dan menawan? Siapa pula kata gemuk itu buruk dan hodoh? Rupa bentuk fizikal itu penting, tetapi apa yang lebih utama ialah kesihatan tuan punya badan. Tak guna kau berbangga teman-teman kata kau kurus, ramping dan ringan tapi kau sebenarnya berpenyakit dan lagi teruk jika penyakit kau tu berjangkit!

Ayuh semua, marilah makan untuk hidup bukan hidup untuk makan. Wahai berat badan , janganlah main suka-suki menurun tanpa kebenaran. Kalau 46kilo tu kira masih boleh diterima masyarakat, tapi apekejadahnya 43kilo? Di sini tidak, di sana tidak? Sekali pandang macam Siti Sarah , sepuluh kali pandang macam Lisa Surihani pula. Haih perasan. Jadi bagaimana caranya ya untuk aku menambah selera makan yang nak tak nak ini? Kena ikut cara ini kah? Susahlah..

Mungkin saja ini terjadi akibat gangguan mental yang sedang menghantui. Berubahlah dan jangan biar emosi memakan diri. Psikologi yang kuat serta mental yang sihat akan menambah selera nak makan. Tapi kalau semunya terganggu, selera makan sekali gus terjejas. Jadi bagaimanakah untuk buat semuanya jadi normal seperti sedia kala? Jawapannya, bukan uBuntu tapi aku buntu. 

Monday, December 28, 2009

Mencabar Si Tahun Baru Untuk Memadam Segala Kisah Perit



Datanglah tahun baru, hadirlah engkau dan aku akan sambutnya dengan penuh harapan dan akan ku kutip serpihan hati yang bertaburan. Datanglah tahun baru, dengan penuh debaran aku tunggu dan akan ku kuatkan semangat untuk hadapi segala cabaran. Doa dan harapan akan tidak pernah lekang dari mulutku untuk aku pulihkan kembali hati yang remuk. Datanglah tahun baru, sekuat mana cabaran yang Kau akan beri kali ini aku terima dan bersedia..

Perjalanan masih jauh tapi gerobok ini semakin berat, aku perlu buang bebanan yang menyukarkan perjalanan aku. Semoga tahun 2010 bakal berakhir dengan segulung ijazah di tangan ku. Akan ku lakukannya dengan sendiri, berbekalkan sisa harapan dan semangat dari yang sudi.  Akan aku isi borang posting dengan gagah nanti. Datanglah tahun baru, aku terima dengan penuh kesyukuran berselimutkan kesayuan..

Sunday, December 27, 2009

Dear God Please Hear My Plead...



In the name of Allah the all-merciful the gracious, I prostrates and pray. Day by day, I kept asking my self the same question. Why am I feeling this way, why I have to face this thing again? Im begging for your mercy, please don’t give me troubles that I couldn’t handle. Please dear God, please hear my plead.

I can’t bear how I will survive through this great pain. Practical is coming up ahead, and I have to be good to stay alive in school, to do works, assignments and all. I have to be 100% cool in front of my kids and educate them well without any bad emotional acts. I feel really heavy with this multiple task you are giving me, dear God. It’s like Im carrying a huge rock on top of my head.

The due date is getting near, but I haven’t touch my assignments yet as I am really depressed with my life now. I don’t see any good if I do the assignments and I keep them abandoned at the corner of my room. There is no good for me to do any works now because my mind is screwed.

They said that I have friends that could cheer me up and get over this, but dear God, I have none. They are gone away. That’s how life is, people come and go. And now I only have tears as my close friend. Yes, I am damn pathetic. I have nothing to live for. Sigh…

sad new year, i don't want 2010 to come

Saturday, December 26, 2009

Wedding Ceremony Of A Blind Man & Albinos

Today, I have attended a wedding ceremony of my long lost scandals at Bandar Baru Sentul. I don’t know if he might ever remember me, because we had studied together for UPSR examination and we were so closed at that moment. However, after UPSR ended, we went far from each other and got lost contact.

On 2008, I remember that my mom told me that Boboy has becomes blind after he had an eyes disease which involves the disconnection of eye's nerves. From a normal teenager, he becomes a handicap man. I heard that he was angry for what had happen to him and he rebelled because of the blindness which also makes him rejected to further his study. Lucky for him that his mother have the attentiveness to send him to Pusat Latihan Perindustrian Dan Pemulihan (PLPP) to have better future for a handicapped person. Later, he had fall in love with this beautiful albino girl who was also study at the same place with him. And to my surprise, he is marrying the girl today!

As I eat the delicious meals just now, I glanced to Boboy and his wife, and they seem so cool on the pelamin. After finished my meal, I went near to their dine table to have a close look of Boboy and his albino’s wife. Wow, Boboy is weighting, and what a beautiful wife he has got. I wanted to approach Boboy and ask him whether he remember me or not, but I’m so doubtful because he can’t see me anyway? But, its ok…Ka-ching! Here is a picture of them.


 Wish you have a great life guys! 
Bila la hidup aku nak bahagia ni.

Awek Tudung Labuh.


Ni baju labuh,bukan tudung labuh la neo. Cantik kot ,boleh suggest ratu pakai tine dia kahwin nanti.

Bercakap mengenai imej perempuan yang bertudung labuh. Bagi aku, jika seseorang itu menunjukkan imej yang lebih baik dari kita, seharusnya kita jadikannya sebagai contoh bukan jadikannya sebagai satu bahan mainan.

Tudung labuh dan bepurdah. Percaya atau tidak, aku kerap melihat rakan aku yang mempunyai imej litup seperti ini dipulaukan, dicaci, dan dikutuk. Ia pelik, namun benar.

Walau bertudung labuh atau berbungkus macamana pun imej seseorang itu, pasti di belakangnya ada cacat celanya. Ya, sama seperti kita - kita. Seorang manusia yang punyai banyak kelemahan. Tidaklah semestinya orang bertudung labuh mempunyai iman yang mantap setanding dengan rasullulah. Tidak, dia pasti ada kelemahan.

"Ala,pempuan tudung labuh tu sebenarnye menyorok keburukan je disebalik obor-obor dia tu!"

Pedas. Sangat pedas. Siapa kita, malaikat kah, pari-pari kah, alim ulama kah? Hebat sangatkah kita untuk mengeji dan memulaukan mereka yang bertudung labuh ini? Haruskah kita beri pandangan jijik, tidak selesa atau bengis setiap kali mereka hadir di sekitar kita?

P/s : Kalau rasa tidak sesuai untuk bergaul dengan mereka, tak perlulah kita cakap buruk tentang mereka.Buat macam biasa je dah la.





Friday, December 25, 2009

Im Going Weak and Weaker Now...




I always thought that I can be strong if whatever happens to this relationship. This time , I cant get back on my feet as firm as before. I even feel despair , and got no heart to make new entry. Im totally breaking down like hell. Sometimes, i whispered to myself wishing that God to end my life right now before i go super duper crazy. Damn, I dont supposed to wish like that but it spills out like everyday now. Please punch me, hold my hands and get me back to the reality.

Im fucking crying like a little baby that has lost her mummy. I am ashamed with my self, feeling so helpless , looking so weak now. Im not supposed to be like this! I am a neon lamp that shimmers at night but the plug is just not functioning now! So, I tried to get through this nightmare with eating a lot, shop like crazy, and even listen to the top rated nasyid in my playlist. Glad to see that my weight is now 46 kg, and after shopping and all my money has gone and Im barely broke. All Im trying to do is to make myself happy but apparently I dont feel it at all. Its all fake. Im fake.

"All I need you to do is take care of yourself okay..." Damn it. How can you expect me to take care of myself if you take away my life, my breath, my eyes, my ears, and mostly my SOAL? No, I cant take care of myself. I will die with suffer. Doom me - bye bye. Like if you care. ?

Someone please help me. Im so in S.O.S..

Thursday, December 24, 2009

Why I Describe Myself As Neon Lamp?



People always ask me why I love to introduce myself as neo. Why neo and how did I got such a nick like that? It started with life in campus. I was known as nurul at first but then my friends had teased me with my name. They had called me with a lot of funny names such as noroll,newrules, neorul, neotto, and lastly they decided to call me neo which they think the simplest word they can call. After the chronologies of my name, I fall in love with neo and this nick have sticken with me for almost 4 years and now I’m used to it.

I have once told my mom about this cute name they gave me and my mom had a big laugh about it because she think neo as "nyiur" which orang tua - tua call it coconut tree. I was like, "mak, neo la bukan "nyiur". But my mom was not listening anyway. ; (

So what is up with neo si lampu neon? There’s not much different to compare words between neo and neon anyway. But the best thing to describe my life is I live like a neon lamp. I am a human that is always afraid to shine on in front of public, but I am glowing at my best if I work alone and that is pretty similar with a neon lamp that will not glitter in daylight, but it will shimmer with beauty at night. ; ) Plus, I can say that I adore night scenery that full with colorful neon lights which can draw smiles on my face. It’s cool and beautiful.

So, Im not a guy named neo from the Matrix Movie, I am not a satria neo, I am not  a great singer like Ne-Yo Xpax, and I am also not “nyiur” as my mother call me. I am just neo si lampu neon that loves to blip blip blip in the dark.

Nuffnang Earning Is Waiting To Cash Out!




Ok, I am so not really excited to make an entry about my first nuffnang earning. If only I knew this thing will work, Im sure this would be my 5th time cashing out money from nuffnang lol. However, my consciousness on this emerged a month ago when everybody starts clicking ads like crazy.  Looking that my earning is now increasing, i would like to thank you guys that have been crazily blogwalks and clicks my ads sincerely. For those who play cheats, I will send you a lorry of flees to destroy your hair, so beware. Anyways, 72 Ringgit is still not enough for me because I have plan to buy something that probably cost RM300. Really need your suggestion whether I should cash it now or later? ;) Now or Later? , Now or Later?, Now or Later?.

Tuesday, December 22, 2009

x


Girls Beg Upon Boys, What A Shame!



Let’s say, there’s a couple who were just after broke up. Like always, the boy will lives with his ego and had promised to himself for not having any contact with his ex. Weather he still loves the girl or not, it is a rules for him to not turns back after asking a girl for “break up”. He actually feels guilty and sorry for the “break up” word that he had said to his soul mate because it was all about emotional reasons. In the silent of the night, he was thinking to approach the girl back because without that girl, he feels like living in pains, but the ego is too strong like tsunami which makes him to just ignores the things he just thought.

On the other site of it, this girl was hoping to have the boy back into her life. She could only pray days and night so that the boy wills crawl back to her like always. But after sometimes, things just not turn out as what she wished for. Worst of all, she feels doubt to approach that boy back and it makes her superior suffer.

In reality, both of them are living in suffer like an idiot because they have done nothing to fix the broken bind. So at last, this girl has consideration to approach the boy even she feels like an idiot. But she doubt that is it all right for a girl to beg upon guy? It is a huge deal over here, and she doesnt want people to admit her like “perigi cari timba la”.

Monday, December 21, 2009

Menangis Dalam Cengkerang Senyap Sepi Gelap

I feels sick. I am breaking down like a broken glass and this feeling really kills. I tried to draw my fake smiles, but I end up looking down at my own feet and crying.Oh what a shame, i hate tears.

My breath is stuck, and it is difficults to breath. Breathing in the narrowed air, I happened to be sigh  in each seconds because it feels so damn relieving. But I ain't complaint much, because I understand that I lost something that is not belongs to me. So why should I feel this way? Please take this feelings away from me. Please.

I have told myself that there's no use to regret for what had happened.Be grateful, that is the best thing I should do instead of crying on the pillows. I had been given a chance to hold it once and now it is taken back from me. Because it wasnt mine anyway. It wasnt mine, so I guess I just have to let it go.

The lights that always brigthen up this tiny room has blacks out with a sudden. Im loosing my sights, i can hardly see, im blunt, im so lost. My hands shaking cold as Im afraid to be in the dark.Please turns on the light for me, please.

I want to scream out loud, but I only can shout lightly in this tiny shell i have been living. 

Sunday, December 20, 2009

Belanja Kenduri Kahwin Yang Murah Dan Berbaloi!

Pening mencari duit belanja kahwin? Ingin mengurangkan kos belanja kenduri? Bergaduh mencari duit kahwin? Buatlah Majlis kenduri kahwin bagi kedua-dua pihak lelaki dan perempuan sekaligus di satu tempat. Memang berbaloi-baloi!

Cemburu Tanda Sayang, Hatiku Bagaikan Melayang

Cemburu gila nak mampus rasa hati bila tengok korang sana - sini meluah tentang hati perasan dalam blog. Kalau aku nak luahkan ape yang terbuku dalam hati ini, bukan ada yang sudi nak dengar pun. Yang ada mungkin mengumpat di belakang aku balik, dan esok esok mesti tempiasnya kena pada batang hidung sendiri. Orang boleh senyum secantik Lisa Surihani, tapi belakang kita orang boleh mencaci seburuk Jin Ifrit. Benci semua itu.

Perasaan berkecamuk,bila disimpan semuanya jadi kematu dalam hati aku. Sabar, yang penting sabar. Mak aku selalu berpesan " Biar orang buat kita, jangan kita buat orang ". Kalau dulu masa kecik-kecik ayat tu masih boleh diterima. Kalau dah besar panjang macam ni, aku tak pasti pula. Bagi aku, sabar ada tahapnya, jika ia melebihi paras bahaya aku mungkin ambil tindakan sendiri. Tak mungkin lagi membiarkan diri dipijak, disepak, dibaling sebab aku tak mahu diri jadi macam sambal belacan.

Biskut itu makin rapuh dalam air teh cameron panas,
Tsunami teh yang dikacau menenggelamkan biskut yang rapuh,
Biskut gula yang larut dalam teh panas lalu ku sedut-sedut,
Teh panas menggelegakkan tekak namun ku teguk jua,
Panas tapi sedap. Sakit tapi sayang.


Aku dah cakap aku tak reti bermadah. Ah, tidur awal je la malam ni. Moga esok aku hilang ingatan dan tak rasa sakit macam ini lagi. Aku mahu mimpi syurga yang menjanjikan banyak jejaka-jejaka muda, kacak, tampan yang berbau seharum kasturi  indah mewangi bukan busuk seperti ... (sambung sendiri)

Friday, December 18, 2009

Lelaki Hensem "Back To The Future" Menghidap Penyakit Parkinson.


Siapa yang tak suka movie Back To The Future memang tak normal la bagi aku. Back To The Future adalah sebuah cerita yang popular masa zaman aku kanak-kanak dulu. Ceritanya mengisahkan tentang seorang pakcik saintis dan pengembaraannya bersama si jejaka kacak yang bernama Marty. Kedua-dua manusia ni mengembara menggunakan "time travel car" yang canggih dan telah pergi ke zaman dulu-dulu. Rugi la siapa yang tak mengikuti cerita Back To The Future yang dilakonkan oleh Micheal J.Fox ini.

Berbalik kepada pelakon utama iaitu Micheal J.Fox yang sangat hensem semasa usia mudanya, dengar cerita jejaka hensem ini dah pun tua dan mengalami penyakit parkinson. Oh, kasihan. Penyakit parkinson menyebabkan lelaki sekacak Micheal J.Fox ini sukar mengawal pergerakan badan sewaktu ditemuramah oleh Rachel Ray. Saksikan sendiri macamana gaya Micheal J.Fox beraksi ketika ditemu bual, dia bergoyang sepanjang masa dan tidak boleh duduk dengan diam.

Gaya Parkinson Micheal J.Fox , Mamat Hensem


Walaupun menghidap penyakit Parkinson, Micheal J.Fox ini kira bertuah kerana masih disayangi oleh para peminat, dan kumpulan yang menyokong perjuangannya digelar Team Fox. Oh, yang lebih menarik sekali, Micheal J.Fox juga ada Yayasan Parkinson sendiri yang memperjuangkan kajian dan rawatan untuk pesakit-pesakit Parkinson sepertinya. Hebat tak hebat tu?! Sekian.

Copy Cat, Copy Paste, Plagiarism Tu Halal Bagi Aku.


Pendapat aku tentang copy cat.

Secara jujur, aku kurang suka menggembar gemburkan kejadian copy cat atau copy paste. Sering juga terkena pada batang hidung aku sendiri, tetapi tindakan aku hanya senyap dan buat tak peduli sahaja. Kadang-kadang mungkin aku akan meninggalkan komen “ Er, letak credit nama aku leh, hihi? ” Namun bagi aku, jika kau credit kan nama aku pun tak guna sebab apa yang aku tulis dalam blog ni pun aku baca dari website orang lain , bezanya cuma ianya dikupas balik menggunakan ayat sendiri. Berkenaan gambar - gambar dari google pula, semestinya itu satu  copy cat juga bukan? Teruk betul aku ni.

Bagi aku, isu copy cat bukanlah satu perkara yang besar dalam arena blog atau internet. Kesemua info atau maklumat yang kita dapat dari internet banyaknya kita ambil dari website orang lain. Kecualilah jika maklumat yang kita tulis lahir dari otak kita sendiri tanpa menggunakan khidmat google atau yahoo, kita mungkin berhak untuk rasa melenting.

Pendapat aku, tak salah rasanya berkongsi idea original kita tu kerana orang lain juga mahu belajar. Apakata kita contohi sifu-sifu blog yang dah banyak berkongsi maklumat dengan kita. Mereka langsung tak bising kalau maklumat yang dia cipta di ciplak oleh orang lain. Itu adalah niat baik untuk berkongsi.

"Orang Terpuji Selalunya Pemurah."

Pernah blogger kita bergaduh bagai nak kiamat akibat kejadian copy cat ini. Contohnya kes blogger Azizwan dan Mr.betul yang jadi tak lama dulu. Azizwan telah dihentam teruk oleh Mr.Betul kerana Azizwan telah dituduh meniru entri orang Mr.Betul. Setelah diselidiki, rupanya Azizwan telah dapat sumber maklumat itu dari tempat lain bukanlah blog Mr.Betul. Senang cerita, idea atau maklumat yang kita gunapakai dalam blogging tak mustahil sama dengan orang lain , tapi cara penulisan kita boleh menampakkan samaada kita meniru atau tidak.

Walaubagaimanapun, bagi orang yang takut kehilangan keaslian entri blog dan tidak mahu entri itu digunapakai oleh orang lain, buatlah sesuatu. Mungkin korang boleh buat disable right click yang melecehkan itu atau disbale highlited text macam text aku. Baru saja test ;)

Thursday, December 17, 2009

Perempuan & Lelaki Main Tarik Tali.

Bukan senang nak cari pasangan hidup bukan? Kadang-kadang kita baru nak serius dengan seseorang tu, tapi orang tu cuma main tarik tali sahaja. Main tarik tali dalam hubungan ni selalunya akan banyak buang masa, duit, dan tenaga. Bayangkan bila korang bersusah payah untuk seseorang akhirnya habuk pun korang tak dapat.

Contoh yang paling mudah bila, korang serius nak mendapatkan seorang awek ni dan awek ni mengaku yang dia single dan available. Awek ni rapat dengan korang lain macam dan korang bertindak mintak couple sebab takut melepas. Sayangnya awek tu menolak untuk bercouple, dan korang jadi semakin runsing bila si awek ni mula mesej "Sayang, i rindu you la."..."Baby, you buat ape tu?"..." Honey, esok temankan I shopping boleh? ".

Lepas tu korang mula musykil. " Erm, kita ni macamana?" Awek tu akan cakap " Eh, kita kan kawan je". Lebih dasyat lagi bila,  beberapa bulan lepas berbelangkas dengan korang, si Awek ni akhirnya bercouple dengan mamat lain.Sungguh cisdale!

Macam tu lah lebih kurang keadaan main tarik tali bra ni. Eh bukan, tarik tali je. Rasanya dah ramai yang terkena dengan skim main tarik tali ni kan?Baik lelaki mahu perempuan, kedua-dua nya sama sahaja. Eloklah buang tabiat main tarik tali ni. Silap-silap tali tu terbelit di leher sendiri, takde sapa mau tolong!

Siapa Disebalik "Aiman Tak Kisah"

Entri ini akan mengupas siapa sebenarnya Aiman Tak Kisah.


"Neo, Im on my way". Terkejut beruk aku bila dapat tau Aiman dah bergerak ke CM! Aku pun cepat-cepat siap sebab taknak hampakan Aiman punya pasal. Kesian Aiman yang kena tunggu aku yang lambat dan terhegeh-hegeh ni, sebab masa tu aku dah inform Aiman aku ada hal dan mungkin datang lambat.Maafkan aku Aiman, teruk rasanya buat ko tertunggu-tunggu. Seperti yang dirancang, kami telah berjumpa di Burger King Masjid Jamek, dan senang saja aku dapat cam muka dia. Kecik je orang nya, tapi kecil-kecil cili padi sebab Aiman ni kacak, lincah, comel dan petah bercakap.

Ya, Aiman boleh bercakap 20 topik dalam 20 minit sahaja. Hebat bukan? Pening juga aku dibuatnya, tapi aku buat muka steady je.Bila aku cakap "Eh Aiman, you ni banyak cakap lah." "Well, I take that as a compliment". Tengok tu? Seronok mengenali siapa sebenarnya Secret Drifter aka. Aiman Tak Kisah. Bila bercakap, pandangan yang diberi jauh berbeza dari orang lain dan dia ada gaya tersendiri. Aku solute ko Aiman!

Aku berhasrat juga untuk mengenali blogger lain dengan lebih mendalam, tapi mungkin masa mencemburui aku dan Aiman. Sempat berkenalan dengan beberapa blogger lain macam Lumut, CC, Biskut, Mamai, TembakSanaSini, dan paling geram bila tengok my colligue pun ada sekali  iaitu Kimisai. Bergambar dan terus angkat kaki dan sehari lepas tu Lumut mesej aku, "Neo, aku lupa nak bagi ko kiwi"! End of Story.




Goodbye : URL Aku Dah Berubah!

Sticky Mode. Scrolls down for new entry.

Bismillahirahmanirahim.

Wednesday, December 16, 2009

Aku Sayang Semua Blogger Otai Dan Tidak Otai



Seperti meludah, kemudian menjilat balik. Ini berkenaan sistem komen yang aku gunakan dalam blog aku ni. Dulu, pernah aku cuba guna threaded comment, tapi kurang berkesan. Threaded komen yang klasik amat melecehkan. Bila bertukar kepada Disqus, ramai yang merungut leceh. Tapi aku dah tak tahan tak dapat berbalas komen dengan korang dan aku kembali gunakan Disqus Comment System dalam blog ni, jadi korang terimalah seadanya dan lepas ni takkan timbul isu aku tak balas komen. Peace.

Tukar URL? Dah lama sebenarnya nak buat pembaharuan,mungkin inilah masa yang sesuai. Ramai yang memberi rahsuah supaya aku gunakan domain .com sendiri, tapi aku belum berkeyakinan secara konsisten untuk membayar RM$$ setahun. Khuatir dibuatnya jika blog ini ditemui seperti bangkai jika tak berbayar. Jangan risau, aku dah mengigaukan untuk ada domain sendiri "silampuneon.com" lah kononnya. Tapi bukan sekarang.Page rank jatuh? Bukan perkara besar, tetapi sedikit sebanyak menjejaskan enjin carian google untuk masuk ke sini.Takpe, pelan-pelan kayuh.

silampuneon.blogspot.com, aku cukup senang dengan URL itu sekarang. Lebih senang untuk diingati, dan aku lebih menjiwai watak si lampu neon dalam dunia blogging. Hilang follower bukan isu besar, kerana aku tahu ada yang masih menghargai kehadiran aku seikhlasnya. Bagi yang membenci, bacalah post ini.Aku bukanlah rasa tergugat cuma sedih rasanya bila ditikam bangsa sendiri.Ingin aku ingatkan pada diri sendiri, dan korang semua jangan blogging untuk populariti, ianya tak kemana.

P/s : Cukuplah bebelan untuk malam ini dari si lampu neon. Jadilah blogger yang happy, comel, riang ria selalu. *cium mulut*
P/ss : Editted entry, aku kembali sujud kepada classic comment system. Banyak error dan susah guna Disqus. ;)

Tuesday, December 15, 2009

Aku, John, Fahrin, dan Memey Tak Lagi Macam Dulu.



Kali ni Fahrin betul-betul dah buat taik. Dia dah tebuk anak dara orang yang merangkap kawan baik aku sendiri. Lepas dah pandai buat projek dengan si Memey, dia langsung tak mahu mengaku kesalahan dia dan taknak bertanggungjawab. Katanya, Memey sendiri rela bagi segitiga emasnya dekat Fahrin masa diorang bercuti kat Hotel Genting Highlands bulan lepas.

Haritu, kitorang semua berkumpul dekat Taman Tasik Titiwangsa, cuba bersemuka dengan Fahrin, tapi Memey takde. Setahu aku Memey dah pergi ke Klinik dan dalam proses nak gugurkan janin dalam perut dia. John bagitau aku, Memey telan banyak pil untuk rosakkan janin dia. Masa jumpa tu , tangan John aku nampak menggeletar, jelas kemarahan dia dan Fahrin masih buat muka selamba, cuba menangkis segala persoalan yang kitorang ajukan.

J : Wei, apesal ko tinggalkan Memey bila dapat tau Memey mengandung?
F : Memey yang cari pasal dengan aku, aku tau dia ade laki lain sekarang.
J : Kau penipu, kau taknak bertanggungjawab dengan kandungan dia, kau nak blah kan?
F : Memey yang tipu aku kenapa? Apesal dia cari lelaki lain?
J : Wei Fahrin ko sedar la sikit kalau benda ni jadi dekat adik kau tu, ape kau rasa?
F : Hoi, bangang!Kau jangan sebut-sebut hal keluarga aku, diorang takde kena mengena dalam hal aku dengan Memey ok!

Aku nampak John dah tak tahan sabar dengan jawapan Fahrin bagi, tangan John dah bersedia betul nak bagi Fahrin tumbukan paling power. Aku ke belakang sikit, takut terkena. John cuba menumbuk muka Fahrin tapi tumbukan tu jauh tersasar, dan John terduduk menangis di tepi aku. Aku faham John rasa sedih sebab Fahrin, Memey dan aku dah macam adik – beradik bagi dia.

Ape yang aku sampaikan ni, kisah benar. Kecewa bila kawan-kawan baik aku jadi macam ni. Terutama sekali Fahrin yang dah merosakkan kawan aku sendiri. Kitorang kecewa betul sebab Fahrin betul-betul liar sekarang, dah jadi macam lupa daratan. Sekarang kitorang dah tak rapat lagi macam dulu-dulu. Semua dah ambil laluan hidup sendiri.

Sunday, December 13, 2009

The Sad News About The House Burn at Jelebu, And The Lost Of Two Men In Rantau Abang.They are our friends.Alfatihah.

This is under my prediction.  I was doing my usual job by scanning the news paper early Sunday morning and my eyes stop at page 3, Utusan Melayu. I didn’t read the whole story but I only have time to see the picture and gave a glanced to the caption.

Anggota bomba dan penyelamat berusaha memadamkan kebakaran yang berlaku selepas sebuah lori tangki minyak merempuh sebuah rumah di Kampung Batu Ulu Klawang, Jelebu, semalam. Read more

“House burns tragedy is always occur, hurm pity them…” I putted away the newspaper with my poker face and continue to focus on the TV. It was just ordinary news, I guess.

In the late afternoon, I have got emergency call from Ery. “Weh, rumah Aboy terbakar, adik dia dua orang terbunuh dalam tragedy tu. Ko tak baca paper hari ni ke?Kawan sekolah kita.”

I was stunned and I got numbed for a few second. I tried to recall the news I have read early this morning. O.M.G. This is a coincidence, and the news is actually about a friend of mine. A schoolmate , from SMK Teknik Kuala Klawang.

Just now, my sister came downstairs crying. She had just read the latest news from Utusan Online about the death of her friend’s father and his son-in-law who were drowned while bathing at the beach in, Rantau Abang.

Percutian lima sekeluarga dari Johor di Terengganu bertukar tragedi apabila seorang lelaki dan menantunya mati lemas ketika mandi di pantai Rantau Abang, Dungun hari ini.Read more.

Both tragedy that had happen are related to me and my sister's friend. I feel sympathy for the lost.Yesterday my friend has lost a house, and two siblings in a blink of time. And today, my sister’s friend has lost her father and her husband. Innalillah, we come from Allah, and from Allah we return. Al-fatihah.

Saturday, December 12, 2009

Your Bestfriend Is Somebody's Wife!


Things got much different when your best friend is already married. You hope that the binding will always still be strong but now that she is married, you can’t get so closed with her anymore. The boundary is getting bigger now, and the binding gets to lose.

You typed a SMS, and tried to send her a cute SMS just like before, but then you tend to delete the text before you manage to click send button. Why? Because you know that now she is somebody’s wife and you understand that she has a lot more things to handle after the marriage.

"She must have been busy with her new life with her husband, family in law, house chores, and maybe big belly now. "

You find it hard to contact her and the loneliness falls on you. You regret so much on the wasted time along the relationship. If only you knew things will get like this, you would never take your friend for granted. If you can turns back times, you rather sacrifice on everything to be with her to enjoy life, to see and touch the rainbow after the rain.

Let her go. Let her go to find her own happiness with her new life. *sigh*


I Will Be At Central Market Today, How About You?


It has been long times never go to Central Market and I almost forgot the way to go that place. Feeling doubt and afraid to get lost in my own city, so I asked my cousin to accompany me. I don’t know whether she is coming with me or not, but she has given me direction to go to CM. She said that I have to take Putra Lrt to go Masjid Jamek, and from Masjid Jamek I will be straight to Central Market.

Hopefully I can meet somebody there to hang around for this lovely Saturday. I have planned to meet Lumut , because I know she is going back to Auckland within the nearest time. Feeling happy to meet Secret Drifter too, but I still don’t know when the exact time to meet him as I have to go Central Market a bit early.

As far that Im concern, Lumut told me that there will be PUISI event that will be held at Central Market at 4.30 pm. I am not so into that event, but I will try my best to be there.

Those blogger who feels free today, come join me at Central Market and together we can have a warm chat. I am so eager to meet Aezlika at first, but she cant make it up because she has tons of assignments that need to be done.Its okay dear, maybe next time. ;) And for those who wants to join, do you see me yellow messenger button on my right sidebar? Just click it.

Editted by Si Lampu Neon : Click here to see the pictures of memories, its nice to meet you guys.




Friday, December 11, 2009

Men From East Malaysia VS Men From West Malaysia



Have you heard that men from East Malaysia are more attractive than men from West Malaysia? Do you agree with that statement? Looks, I am pretty sure that Remy is jumping for joy now.

Yes I have been at Sarawak for a vacation before. I remember that the moment I reached at the airport , my eyes became wild out of a sudden because I was madly searching for handsome guys. I remember that a  friend of mine has told me this,

"Kau jangan lupa tengok orang Sarawak ni banyak yang hensem-hensem."

Well it seems to me that, most of Sarawakians have fair skin, cloudy eyes, tall, and most of them owned natural Chinese look. But the weird part is, I find it hards to tell the difference between Muslims or non Muslims as their faces are almost like have been photostated.

Some friends have told me that I should apply posted to Sarawak or Sabah , because the government is giving extra allowance for teachers who teaching in the rural area .Despite of that, a lot of handsome guys are awaits. I am like, why not? "Its much like sambil menyelam minum air".

So, is it true that there are no other handsome men left among the people of West Malaysia? Is it necessary for me to fly across the hills and seas to seeks after a Chinese look guy with sepet eyes? Or should I just ask Remy to find one for me.

Remy, I am in dilemma.

Thursday, December 10, 2009

Beauty Armpits Yall.


Choose 1 to 5 to wax your bikini line. Geehee lucah lucah.

You love beauty armpits? Yes girls love to have beauty armpits, and we will never leave our armpits like jungle as you boys always do. I'm not sure whether there are girls who like to keep their under arm’s hair because most girls like to look clean and tidy. Having shrubs under our arms will always make a girl looks like a beast. Agree?

Starting with typical razor, I have switched to a hair removal cream product. But the cream wasn’t help me much because it’s a sticky job that needs you to put on the cream, and wait several minutes before you can wash it. All I can tell you that this product is nothing but worthless.

Enough with that sticky job, I have changed my interest to a battery operated shaver and I fall in love into it. I dare to say that using shaver is far more effective than hair removal cream. Year 2008, I have bought my first pink color lady shaver from Watson which had cost me only RM29.90.

I can’t remember how many times I made loves with my lady shaver as she helped me a lot. I thought it was the fastest solution to get rid of my underarm’s hair but things got to worst when my underarm turned suddenly darken , which have leads me to figure for another solution.

Guess what? I am into a wax product now and yeah I know it sounds funny. I have tested it yesterday and it gave me such a pain in the ass for the first time. But hey, I kind of like it especially when I see lots of hairs stuck into the strips right after I pulled it with my super power girl strength. And it’s a joy when I feel my underarms much smoother and lighter now.

P/s : Oh ketiak mulus saya suka, suka hati.

Terapi Pasir Untuk Kanak Kanak Berkeperluan Khas.

Wanna see how excited we were in sand therapy class? believe it or not, we played as if we were kids. Everyone get their own partner for this activity. And as usual, my partner was A.B.U. Each group were given a box of sand and a task . The task required us to build any thing on the sand based on our own creative ideas.

My partner and i built an island called " Cinta Antara Benua ". Its about a love story between a mermaid and a prince who leave in separated island. Lol, it was a silly kinda idea.But i like it!*see the pic*

I bet this is the greatest semester we will have. We learn nutting much in the classroom and a lot of outdoor activities coming up for us. Those activities are : Spa Therapy, Aroma Therapy, Games Therapy, and etcetera.

Oh ya, we are also start working on our garden project. I will be updating pictures of my crop soon. =) You'll be amazed. I'm waiting for my bean's plant to grow up. Oh baby, i can't wait for you to intertwine on the rope! *cheers ^.^*

Sticky note : insan yang dibulatkan di gambar bawah. sila tuntut hadiah anda di pusat OKU Tasputra. anda memenangi hadiah "insan paling excited" *sungguh candid*

Gambar Terapi Pasir
Note to remember : Alan was aimed by cik mes for fooling on everybody's presentation. and kakzu, y u took away the mat from us? lol. Love yall.

I Am Ashamed To Read Quran!


Why must people be ashamed to read Quran?

I am neither a pious nor a scholar girl that expert to talk about religious things. I just wanted to share with you regarding Muslims that feel embarrass reciting our holy of Quran.

I believe that some of us might feel ashamed to read Quran because you have leaved it for a long time and you seem to forget how to recite it in proper recitation. We should not be ashamed to recite Quran although we feel that we might read or spell it wrongly.

Are you feeling scared or unsecured to read the Quran because you afraid that people might hear you and laugh at you. Deep inside your heart, you want to read it but you still feel doubt and anxious as you don’t want people to hear that you are reciting Quran with wrong pronunciation and spelling.

This reminds me when I was 16 year old and staying in school hostel. I was ignorant and felt shy to read Quran. However, I continue to have awareness when I saw my senior reciting Quran before and after they did their prayer. After that, I began to start read Quran slowly, alone in surau after prayer. Time after time, I managed to overcome the shyness to read Quran.

For those who feel like want to change, I suggest you to start read Quran for at least a sentence a day. A sentence a day never will harm you at all. It’s like an exercise for those who still feel ashamed to read Quran. From a sentence, will become a verse, from verse becomes paragraph, from a paragraph becomes a page, and from a page why not becomes pages?

Believe it or not, there are people who only start read Quran at age of 40 years old. I supposed that, these chosen people are lucky because God have given a chance for them to live and repent.  So what about you? Are you going to wait until that age to start read Quran? Remember, we can’t forecast the death.

Quran is the best drug to calm your restless heart, indeed.


Wednesday, December 09, 2009

Break Up Is Painful.

 Its about breaking up, and I’m thinking of things that I should or should not do.

  • Talk bad things and spread rumors about you ex to your friends. People who are after break up seems to take out the entire bad story of his/her late partner and tell people about it. Why, and what is that for. If only you want to release your stress after breaking up, why must you tell people about someone you have loved and obsess before? You supposed to be grateful to have and felt the experience of loving your partner even if the relationship has failed.
  • Cry like a river. I know most girls will cry after break up. Yes, we will cry. But I suggest don’t cry like a river like it never ending. You can take your time to cry, but don’t take it so long because people might irritates with you. Crying for so long will just make you look weaker. Plus, you don’t want your health affected with this break up thingy. Wipe your tears and start to do beneficial things as jungle tracking and sleeping.
  • Please do not regret of what you have got from the unsuccessful relationship. Break up happens with various reasons. Maybe it’s about time that you guys no longer understand each other and being close just making your relation get worse. Sometimes, the closest you are with your partner, would only gives you password to fights. With breaking up, you guys learn to be independent and despite of that you can avoid from arguing because you are far far way from the one you love. 
  • Don’t throw away all the stuff that he/she has given to you. It is something that you must keep, because it may give you a lot of sweet memories even if it hurts when you look at it. So, the best way to sooth your heart after break up is just keep the stuff from your view. Keep it in the box and put away in the store and don’t forget to let the store stay locked. If you keep thinking about the stuff, please just get rid of the store key and let it stays missing.
  • Change your phone number. I know, breaking up is not an easy thing to face. Most people will on an on texting and calling their ex to beg and cry for more. That is so humiliating and will only make your ex more hate you as she/he might feels being disturbed by your actions. You don’t want your ex to hate you, so please stop interfere his/her life after break up. Change your phone number, delete your ex number and just stay way in favor of not making worse thing.
  • The rest is, relax and make Quran as your bestfriend. Pray to God, and believe that God will always there to help you. I believe that when I lost someone that I love, God is giving me a task and He is testing me, He want to know how far that I can cope with the challenges in life. And I do trust that God has prepared and placed for me someone who is better for me in the future.

Because I, believe.




Tuesday, December 08, 2009

Spit On Your Mother Face!


I spat at my mothers face. Have you ever done anything like that?She made me angry by not shouting and disturbing me when I’m asleep. she has no respect for someone sleeping and sits on a chair next to my room rambling on the phone everyday when im trying to sleep even when i ask her to stop .. Then i finally snapped did she deserve it? She has more respect for the sleeping now.”

I did my usual Google job to find anything about word spit and found this. I believe this guy is so not civilized at all. Spitting on his own mother’s face is kind of normal to him. I think if I do the same way as he did, I am sure I am in hell right now.

We all know that disrespecting parents is a big sin. From my point of view, the culture of people from the west is far way contras with ours. People from the west normally will set their teenagers to be free at age of 13-19 years old or maybe younger than that.

 In that age, they assumed that their teenagers have transform to be and adult which they can choose and manage their own path of life. Of cause, they are more open to let their child involved with cigarette, drink alcohol, having legal sexual relation, marrying and etcetera. Perhaps, that’s why most teenagers from the west gets more bold to fight against their parent as they think their already grown enough.

Spitting on your mother never will make you look cool, dude. Think of what your mother have ever gave you along your life as her child. Even if your mother scolds you like hell, don’t you ever disrespect her and give such a spit on her. Very bad bad boy!

Boys can eat, Girls can cook.


Girls are synonym with cooks and recipes. During ancient time, people have declared that girls are meant to be in the kitchen also known as kitchen slaves. Apparently, in this advance planet there aren’t girls that like to be in kitchen either they self cook or they help their parents to cook.

I am a girl who loves to try new recipes but I am hardly like to be in the kitchen. Love cooking doesn’t mean that I can serve delicious meal. Occasionally, no ones dare to eat what I cook. Perhaps its taste sucks, but hey I’m in stage of learning right?

Shame on me, in this 22 years living I can only cook standard dishes as asam pedas, curry , kurma , tomyam, and those fried meals. I wish I have skills on preparing heavy meals like nasi ayam , rendang , and nasi beriyani gam.

I remember one of my lecturers had said that girls should know how to cook at least 20 recipes especially for those girls who are getting married. Imagined that you are married, of cause you have to cook daily to save your budget. For sure, it is awful to cook the same menu to feed your husband and kids. The major fear is you would not like if your husband to get boring with menus that you’ve serves and end up to eat at mamak stall.

So girls, how many recipes have you masters? 10, 5, 1 or none? Ouch. Big shame for those girls who don’t even know how to cook rice or plain water!

P/S : See here , to see neo in the kitchen.

Monday, December 07, 2009

Kedai Mamak @ Kedai Melayu ?

Pardon me if this entry might gives you buzzing face because I am gonna tell you how much that I hate foods from mamak stall. People always stop and hang around mamak stall because their services aren’t poor as malay stall. Mamak stall will never let you down by serving you astro channel, water spray fan, romantic orange light, and big spicy fried chicken too. But what about malay stall which best to call kedai kopi?

Some people might hate kedai kopi, because of its physical looks. It looks poor, the menu list is always lame, and the place is much like long time being abandoned. I know that malay franchise cannot stand in line with mamak stall, but still I rather choose malay stall rather than mamak stall.

There are some reasons why I hate mamak stall :

They sweat a lot. I mean a lot. Yes, they are flooded with sweat.
Have you ever seen mamak dispersed roti canai before? Can you tell the way they look, do they look tidy, and do they shave their mustache and all hairs that should be shaven? I don’t care how they look, but I really can’t stand with the hair thingy. For me, too many hairs will spoil the cook.

They like to throw a bunch of spices in every kind of menu and they like to burn my food too.
Since I like char kuey teow so much, it is a must for me to have it like I always do. So, I have once compared the taste of typical char kuey Teow between mamak and malay stall. Yeah it’s far different. Mamak recipes got too much spices and that’s make me lost my appetites. And sometimes, what I hate most is when I always got served with a burnt food.

The stall always crowd and I feel like in sardine can.
We supposed to like a crowded stall because they said that a stall like this always serves you best with fresh materials. Yes, I have to admit it. But for me, I don’t like crowded places. Plus if the stall provided with shi-sha service, my head definitely comes to dizzy as the noises, smokes, and smells of shi-sha just killin me.

They just don’t understand malay language or they might just pretending.
It is so sad. I experienced it before. I had ordered my ice blended drink in one of mamak stall in KL area. The waiter came to me not twice, but almost 5 times only to change my wrong drink that he brought to me. I finally open my heart by accepted the last drink he brought to me and the drink of cause not a blended ice.

Now you know why I hate mamak stall. ;)


Sunday, December 06, 2009

Servis Hangat Uncle Tukang Kasut

Photobucket

Semua kasut tu kasut aku + kakak aku. Usia kasut tu lebih dari 2 tahun.Kalau rosak masih ada di rak. Sayang nak buang.

Aku bukan anak menteri, hidup mestilah berjimat. Kalau kasut rosak, mesti kena buat temujanji dengan pakcik tukang kasut. Kiranya, kalau jumpa pakcik tukang kasut tu, dia dah kenal sangat-sangat lah muka macam aku ni. Tapi sayangnya diskaun tak pernah dapat.Namun, aku bersyukur sebab tanpa ada pekerjaan mulia seperti Si Tukang Kasut, sapa pulak la nak menyelamatkan kasut aku yang rosak-rosak ni.

Servis 1
Tumit sebiji = RM 3
Sepasang kasut = RM 6.00
Servis 2
Sebelah tapak kasut = RM 7
Sepasang kasut = RM 14.00

Kalau nak dua-dua servis , RM14.00+RM 6.00 = RM20.00
Itu baru sepasang, kalau aku hantar 5 pasang kasut untuk servis semua sekali  = RM 20.00 x 5?

Apakejadahnya? Kaya uncle tukang kasut. Biasalah , jaminan kasut perempuan paling lama boleh pakai 1 tahun lagi-lagi kalau yang bertumit tu. Kalau macam aku ni, kehulu hilir naik rapid KL, kejar bas rapid KL, mestilah naik rosak kasut aku. Ada sepasang kasut yang aku beli dulu, aku pakai sekali je lepas tu buang. Kenapa? Tengok sendiri dekat sini.

Yela, aku tahu korang bukan macam aku. Korang berduit dan kaya raya. Kasut rosak tak payah pergi jumpa Tukang Kasut, boleh terus beli baru. Duit susah nak cari zaman sekarang ni.Urgh.

P/s : Kalau nak berkualiti dan selesa, kena pakai jenama scholl tapi style macam Pah Bedah pula.

Friday, December 04, 2009

Lelaki & Duit.


Kita sedia tahu yang ramai lelaki rasa tertekan bila sebut pasal kahwin.Proses nak kahwin ni banyak membuatkan lelaki kat luar sana gelisah, resah dan tertekan fikirkan soal duit. Duit,duit,duit. Yang lebih tertekan mestilah golongan lelaki yang duitnya masih lagi RM0.00 dalam bank. Wahai lelaki-lekai kat luar sana, kalau korang bukan anak raja, simpan lah duit sebelum terlambat.

Macam-macam kes dah berlaku akibat dari kegelisahan mencari duit ni.Ada yang hampir putus couple , putus tunang, ada juga yang dah sampai ke tarikh kahwin, tak jadi kahwin kerana tak cukup duit punya pasal. Sabar,sabar,sabar.

"Suruh lah family You kasi I diskaun sikit ye.."
"Sayang ni buat abang tension la fikir pasal duit je!"
 "Nak tak nak memang I buat loan je untuk duit kahwin nanti.."
"Makin lame makin botak lah aku ni yang asyik fikir pasal duit je.."

Kadang-kadang aku tengok lelaki ni lain macam je. Nampak macam period je memanjang. Bila bercakap, melenting tak tentu pasal. Rupa-rupanya bila dah disoal selidik, diorang mengaku sebenarnya tengah tertekan fikir soal duit. Nak buat macamana kan. Dah tu tanggungjawab korang.

Bagi lelaki, eloklah korang semua amalkan menabung, sertailah pelaburan  yang boleh membuatkan duit korang beranak pinak, henti-hentikanlah tabiat make up kereta, tukar sport rim, power up motor korang,beli sekotak rokok RM10 hari-hari, beli DVD game main PS, langgan segala majalah Hype,Utopia dan Ujang tu. Hoi, seringgit sehari pun takpe tau!

Heineken Drinks And Nuffnang

Iklan ini haram di klik atau tidak?


Awal pagi dah membuat aktiviti blogwalk. Cuma perjalanan terhenti pada blog tertentu dan kegiatan aku nak klik terbantut sebab ada iklan arak dari Heineken. Aku ragu untuk klik iklan buat pertama kalinya. Ya aku berhenti untuk klik jika terlihat iklan ini.Setelah bertanya dan berbalas komen dengan kawan-kawan blogger sebentar tadi, aku dah berjaya update survey nuffnang aku. Aku ni leka, terlepas pandang bila orang suruh buat survey ni. Salah aku juga, tak baca soalan survey betul-betul. Nasib baik sempat update sebelum iklan Arak keluar. Gembira sekarang. ;)

Berkenaan dengan nuffnang pula,..




Pagi ini juga aku terkejut, dengan perubahan baru nuffnang. Semakin cantik dan kemas. Senang untuk nuffnanger semak hits , keyword, dan statistik harian. Selain itu, nuffnang juga ada menyediakan maklumat berbentuk carta pai sebagai bukti rakyat dari negara mana yang telah menjelajah blog kita. Pelbagai servis yang disediakan oleh Pihak Nuffnang banyak membantu para blogger sekarang dalam mengetahui kesesakan trafik di laluan blog seluruh dunia. Terima kasih nuffnang, kerana dirimu begitu berharga.Maka silalah beri aku buffered earning sikit untuk entry kali ini ya pakcik robert nuff.


 

Designed by Alieff Artwork