Tuesday, December 16, 2008

Bintang yang malap, harap kau bankrupt!



Atlast, aku quit. Menunggu 15 hb ni macam menunggu seribu tahun. Hahaha. Aku rase cam dah kamceng plak dengan budak - budak kat situ. But terima je lah, aku bukan ditakdirkan untuk kerja lama kat situ. Bagi aku, cukup sebulan aku kerja kat BINTANG, tulang empat kerat aku ni macam nak patah - patah di buatnye. Kerja cashier macam kerja kuli. Dahla sebuk fikir duit takut short, pastu kene tahan maki hamun dari customer lagi. In addition, kene marah dengan ketua cashier lagi . Naik bohsan aku. Harini aku mula free. Start menjalankan aktiviti blogging macam biasa. Best nye. HOORAH!!!!
 

Designed by Alieff Artwork