Tuesday, November 11, 2008

Mari "menggoogle" kan diri!

Sape taged aku??Cik BIOLA!!

a)
Answer the questions below, do a Google Image Search with your answer, take a picture from the first minimal words of explanation.

b) Tag 5 other people to do the same once you've finished answering every question page of results.


1. The age you'll be on your next birthday:

* 21 tahun dah bleh kawen kan?kan? Yeyy.. =) *

2. A place you'll like to travel to :



* Ini adalah scenery sungai di tokyo *

3. Your favourite place :

* Sgt lega dan bahagia jika ada JAMBAN *

4. Your favourite food(s) :



* Semestinya Sushi and Asam Pedas *

5. Your favourite pet :



* Kucen Persia !! *

6. Your favourite colour combination :



* Mestilah black and turquoise =) sweet and simple mcm blog ni jugak! *

7. Your favourite piece of clothing :



* Im in love with long sleeves dress and slacks

8. Your all time favourite song :



* All songs by them! GC , Busted , Pink*

9. Your favourite tv show :



* Heroes, and Futurama!! *

10. First name of your significant other/crush :



* Dodge Viper *

11. The town in which you live in :



* Cheras ... indah permai , aman damai sentosa *

12. Your screen name or nickname :



* Neo!! *

13. Your first job :



* Check markah MUET kat Majlis Peperiksaan Malaysia *

14. Your dream job :



* Scientist and Forensic *

15. Your worst fear :



* NARAKA *

16. The one thing you'd like to do before you die :



* Dapat balas jasa dorang pown da cukup *

17. The first thing you'll buy if you get $1000 0000 :


* Mestila Massage Chair from OGAWA!! *


*******************************************************

Persons to tag :

- ratu

- mashi

- ubey

- octa

- vujie

- tixx

- nutt


**********************************************


Sape taged aku???Cik RIN!!

Aku dikehendaki menjawab tag ini oleh Encik Rin yang sudah lama menghilang . Suruh Hapdet taknak! Tup - Tup kene buat tag plak. Termengah - mengah aku buat tagi demi si Rin!

1) Siapakah gerangannya yang paling suka membelek2 n mengusik Handphone anda?

* my AdeQ . Si budak Kecil itu, tangan banyak gatal wo. Sikit2 mau maen Game! *


2) Talian ape yang anda guna?

* 50 % Celcom ( Untuk patwe ku ), dan 50 % Maxis ( Untuk Fam dan bisnes Topap ku )

3) Apakah warna handphone anda?

* Yang 3310 kaler GREY tapi dah nak dekat takde kaler sebab dah pudar. Yang W5801i kaler Turquoise kaler fevret!!

4) Siapa yang namanya paling kerap masuk dalam Inbox handphone anda?

* Orang yang jadik regular customer TOPAP aku : Abu, Fikri dan Yanti *

5) SMS paling kelakar yang pernah anda dapat?

* Kau bodo, babi macam pukimak !













....Jangan amalkan penggunaan bahasa seperti di atas.
Budi Bahasa Budaya Kita.. *

6) Ade SMS dari someone SPECIAL hari ni?

* Takde la plak *

7) Nombor handphone sape yang paling cantik dalam senarai contact anda?

* Hehehe..0196699261 *

8) Nama pertama dalam senarai contact handphone anda?

* ABC : Aku saje letak nama ABC sebab aku selalu terdial number orang atas sekali secara tidak sedar ! *

9) Nama terakhir dalam senarai contact handphone anda?

* * Sis Ain ( merangkap kakak aku ) *

10) Suka makan coklat?

* MARS ! cekelat kegemaran ku! Ada sapa - sapa mau kasik ka ? *

10) Siapa yang paling banyak ambil berat tentang diri anda?

* FAMILY , dan patwe !

12) Anda seorang yang MOODY?

* Tidak. Saya tak suka marah - marah . Nanti cepat Tua *


13) Anda seorang yang COOL?

* Ramai kate aku blur . Ramai kate aku macam takde perasaan terhadap sesuatu . Ramai kate aku relax and damai je . Jadi korang rase aku cool ke ?? *

14) Apa yang anda buat pada 20 minit yang lalu?

* Hobi aku , mestilah TIDO *

15) Majalah hiburan kesukaan?

* Aku tak suka baca majalah . Sekian Trimas *

16) Warna baju yang paling banyak dalam locker anda?

* Putih dan sekarang dalam proses mengumpul kaler Turquoise *

17) Warna baju yang paling sedikit dalam locker anda?

* Hitam. I hate black. *

18) Dimanakah anda meletakkan KEPIT KUKU anda?

* Merata - rata *

19) Adakah anda suka menggigit kuku atau jari?

* TIDAK , orang yang gigit kuku tu pengotor kot ? *

20) Dimanakah tempat yang paling strategik anda letakkan handphone anda?

* Merata - rata, kadang - kadang boleh terpijak ! *

21) Apa yang ada di atas meja belajar anda?

* Sentiasa ada Air mineral ! *

22) WARNA da JENAMA kesukaan pen yang digunakan untuk menulis?

* Aku tak pakai yang mahal2, Takde jenama *

23) Apakah WARNA dan CORAK CADAR katil anda?

* Orange, Hijau , Putih , Gambar haiwan di Hutan Rimba *

24) Ada anda menamakan Laptop/PC anda?

* Laptop ku bernama : Olivia @ Oliff *

25) Souvenier/ Hadiah terakhir dari someone atau rakan anda?

* Kad Raya kot? Itu gift ke ?? *

26) 5 orang yang anda ingin TAG?

* Tidak ada mangsa buat masa sekarang *


 

Designed by Alieff Artwork