Saturday, September 27, 2008

Tag sudah berhabuk dan basi

Tag yang sudah lapuk dan berhabuk dari insan bernama : CEt Zanny

7 Fakta Tentang NEO yang HENSEM.

FAKTA 1 --> The first thing first, aku seorang yang emo and sensitif.(bencinye perasaan ni) :bofu_30:Bile hati dah tersentuh tu, aku akan berubah dalam kiraan sesaat dari happy go lucky --> pendiam . Jadi kalau korang nampak aku tgh duduk kat sudut @ bucu dinding, plz ignore me.
FAKTA 2 --> Aku sangat tenang orangnye. :bofu_32:Simple, aku tak suke kecoh2.Contoh kalau aku dah lambat g kelas, aku pergi gak kelas tu biarkan kedatangan ditulis LEWAT, ataupun kene marah dgn lecturer?Itu sume takde hal bagi aku.Contoh lain, aku tak suke orang sekeliling aku menggelabah tak tentu pasal. Aku suke silence.Tenang dan damai.
FAKTA 3 --> Aku sebenarnye tak suke jadik cikgu. :bofu_47:Tapi dulu bile kene pakse ngan parent, aku pasrah je la~.Tapi dah lame-lame (dekat 3 tahun kat maktab ni) aku rase boleh tahan la gak jadik cikgu ni. Lagi2 bile duit masyuk beb (sebulan dapat duit free RM 700),belajo pon tak kene bayo(macam korang sume kene bayo berpoloh2 riban kat PTPN,aku takyah),lecturer baik hati sebab notes sume dier kasik.haha.Jawab exam sempoi, senang,kalau nak score lebeh just do well in ur assignment. HOH.senang hidop aku.TIME KASIH PADE PARENT yang menjadi penyokong aku selame ni.

FAKTA 4 --> Tak gemar bershopping, Tak gemar mengumpat, Tak gemar amik tau hal ehwal semasa @ dunia, Tak gemar amik tau hal assignment nak kene hantar bile.Seorang yang sambil LEWA.(teruk siot):bofu_35:
FAKTA 5 --> :bofu_39:Berhati lembut, sentiase memaafkan orang lain buat yang penah buat salah kat aku. Walaopon diorang buat salah and sakitkan hati aku lagi, aku tetap memaafkan mereka.Trimas kasih kerana buat daku terluka.(uish menyayat hati sungguh)
FAKTA 6 -->Aku sgt SUKE BERKAWAN. :bofu_36:tapi aku mempunyai SEDIKIT KAWAN sahaja. Boleh dibilang dgn jari kaki. (sebab org susah nak paham aku,or else..maybe aku yang tak paham orang lain!)
FAKTA 7 -->Sgt rase berdosa pada Allah, kerana aku banyak buat salah dan silap.:bofu_25:Langgar arahan Dia, kadang-kadang terlupakan Dia, and..erm..macam2 la aku buat yang aku tau dosa..tapi..hurm..AKU NAK BERUBAH!!

***********************************************

Tag yang dicurik sesuka hati dari insan bernama : CEt ubi Kentang

Nama-nama timangan oleh orang tersayang : ena

Anda seorang yang : blur

Insan teristimewa. Describe apa yg membuatkan die terlalu istimewa di mata anda : My family.Mereka sangat penyayang dan banyak berkorban demi saye.

Makanan favourite : Masakan mak, Asam pedas.

Favourite kaler : Silver and turqoise.

Favourite song : All punk & nasyid genre.

Sikap yg membuatkan anda stress : Orang yang menggelabah,dan suke mencapub.

3 benda yg mesti ada dalam handbag : BSN card, Losyen, IC.

Kali terakhir anda menangis beriya-iya..kenapa? : Haritu . Ade problem nangis sampai mate bengkak akibatnye hidung melecet .

Tag 5 rakan anda : INI TAG YANG DICURIK.




 

Designed by Alieff Artwork